Küçük Dükkanlar İçin İş Fikirleri

Belki bir büyüğünüzden kalan veya belki de uygun fiyatı ile gözünüze çarpan küçük bir iş yeri var. Bu iş yeri için pek çok kişi bir iş alternatifi uyduramazken size vereceğimiz öneriler ile bu küçük alanı büyük kazançlar sağlayan bir ortama dönüştürebilmeniz mümkün. Üstelik hiçbir şeyi sıfırdan oluşturmak zorunda kalmadan. Günümüzde bir iş kolunda yer almak için artık bir markayı veya hizmeti sıfırdan oluşturmanız gerekmiyor; çünkü bayilik veren firmalar sayesinde hazır bir markanın çatısı altına girebiliyorsunuz.

Sigortacılık İşine Başlayın

Türkiye’de müşteri portföyü de geniş olan sigortacılık için sigorta bayiliği veren firmalar mevcut. Bu firmalarla iletişime geçerek, bayilik için başvuruda bulunabilir ve küçük bir dükkanı, kapsamlı bir müşteri çevresi olan sigorta şirketine dönüştürebilirsiniz. İşe giriş maliyeti çok yüksek olmazken, müşteri çapınız genişlediğinde büyük getiriler sağlayan bir iş olduğunu belirtmek gerek.

Fatura Ödeme Noktası Olun


Küçük bir iş yeri için ağırlayabileceğiniz müşteri sayısının az olması nedeniyle, yapacağınız işlerin hızlıca tamamlanacağı işler olması gerekiyor. İşte ödeme noktası bayiliği veren firmalar ile çalışmak da bu anlamda tercih edilebilecek en iyi alternatiflerden birisidir. Sokak üzerinde kişilerin faturalarını ve çeşitli ödemelerini gerçekleştirebilecekleri ödeme noktası için bayilik aldığınızda ihtiyacınız olan temel şeyler; internet, pos makinesi, masa ve sandalye olacaktır. Ekstra olarak ofisinizi güzelleştirdiğinizde, müşterilerinizin uğrak noktası haline de gelebileceğinizi bilmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Avukatlar İçin Uyap Sistemi

Solucan Gübresi Üretimi Devlet Desteği

Otomat Bayilikleri İle Para Kazanmak