Otomat Bayilikleri İle Para Kazanmak

Bir iş yerini işletmek ve tüm işlerini yüklenmek yerine alternatif para kazanma yollarını arayanlar ve parasını bir yatırım ile değerlendirmek isteyenler için belki de en kazançlı yöntemlerden birisi otomat bayiliği almak. Verdiği tüm hizmetleri tamamen teknik olanaklar ile sunan bir otomatın bayiliğini almak, kısa sürede yatırımınızı geri kazandıracak bir yöntem. Pek tabii ki tercih ettiğiniz yatırım alanı da önemli; biz de bu yazımızda bu alana yönelik girişimcilik örnekleri hakkında değerlendirmeler yapacağız.

Kahve Otomatı Bayiliği Alın

Türkiye’de son 3 yıl içerisinde kahve kültürünün nasıl bir popülerlik kazandığı aşikar. İnsanlar kafelerde vakit geçiremeyeceği veya kendi kahvesini demleyemeyeceği durumlarda doğal olarak ayak üstü kahve içebilmek adına kahve otomatlarına yöneliyor. Hal böyle olunca da bir kahve otomatına yatırım yaptığınızda müşteri portföyü de makine nerede durursa dursun kendi kendine oluşuyor. 5-6 bin TL’lik temel özellikleri sağlayan bir kahve otomatı ile 5-6 ayda yatırımınızı geri alırken, aylık düzenli bir gelir de elde etmeye başlarsınız.

Gıda ve Meşrubat Otomatı Bayiliği Opsiyonu


Anında atıştırmalık, su veya meyve suyu alabilmek adına kullanılabilecek bu tip otomatlar, kahve otomatlarına kıyasla biraz daha maliyetli olmasına karşın, getirisi de daha yüksek. Türkiye’de her iki alanda da otomat bayilikleri veren firmalar var. Bu firmalara internet üzerinden ulaşabilir ve bayilik için başvuruda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Avukatlar İçin Uyap Sistemi

Solucan Gübresi Üretimi Devlet Desteği